Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
SAAB 9-5Ár: 1.999.000 Ft -
VOLVO S80Ár: 4.299.000 Ft -
FORD MONDEOÁr: 1.899.000 Ft -
AUDI A4Ár: 3.499.000 Ft -
OPEL VECTRAÁr: 1.380.000 Ft -
FIAT STILOÁr: 499.000 Ft -
MERCEDES-BENZ SÁr: 4.750.000 Ft -
TOYOTA CELICAÁr: 1.950.000 Ft -
OPEL CORSAÁr: 260.000 Ft -
SKODA SUPERBÁr: 1.499.000 Ft -
BMW 325tdÁr: 999.999 Ft -
FIAT ULYSSEÁr: 2.150.000 Ft