Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
MERCEDES-BENZ EÁr: 2.500.000 Ft -
OPEL ZAFIRAÁr: 1.950.000 Ft -
MERCEDES-BENZ CLSÁr: 6.500.000 Ft -
VOLKSWAGEN POLOÁr: 2.999.000 Ft -
OPEL VECTRAÁr: 1.380.000 Ft -
OPEL CORSAÁr: 260.000 Ft -
FIAT ULYSSEÁr: 2.150.000 Ft -
BMW 730dÁr: 3.850.000 Ft -
AUDI A4Ár: 3.499.000 Ft -
RENAULT MEGANEÁr: 890.000 Ft -
AUDI A3Ár: 2.250.000 Ft -
CITROEN C3Ár: 630.000 Ft