Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs
|
Elkészítés:A húsleves felét megmelegítjük, a barackokra és a szilvára öntjük, és 30 percig állni hagyjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, a húsukat felkockázzuk. A mandulát vízben 5 percig fõzzük, majd lecsöpögtetjük, és a szemeket egymáshoz dörzsölve a héjukat eltávolítjuk. A húst a maximális nagyságúra kiterítjük. Az aszalt gyümölcsökkel, a mandulával, a dióval és az almadarabokkal megtöltjük. Sóval, borssal meghintjük, felgöngyöljük, és átkötjük. Mély tepsibe tesszük, és a vajban pirosra sütjük. A maradék húslevest ráöntjük, és sütõben megsütjük. Amikor kész, a húst kivesszük, a zsineget eltávolítjuk, a sonkaszeletekbe burkoljuk, és még 5 percig sütjük. Alufóliába csomagoljuk, és 10 percig az elzárt sütõben hagyjuk, majd szeletekre vágva tálaljuk. Hozzávalók:- 70 dkg borjúhús (egészben)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
MERCEDES-BENZ EÁr: 2.500.000 Ft -
MERCEDES-BENZ CLSÁr: 4.850.000 Ft -
SKODA OCTAVIAÁr: 1.690.000 Ft -
OPEL CORSAÁr: 260.000 Ft -
OPEL ASTRA JÁr: 2.189.000 Ft -
AUDI A4Ár: 3.350.000 Ft -
CITROEN C3Ár: 630.000 Ft -
VOLKSWAGEN PHAETONÁr: 3.999.000 Ft -
FIAT DUCATOÁr: 1.499.000 Ft -
SKODA SUPERBÁr: 1.499.000 Ft -
FORD MONDEOÁr: 1.899.000 Ft -
AUDI A4Ár: 800.000 Ft